Lososový tataráček
- chuťovky
- žádná kuchyňa
- doba prípravy: 15min.
- recept zobrazen: 129726x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
podľa chuti: | |
čierne olivy | |
čerstvý losos bez kostí | |
olivový olej | |
citrónová šťava | |
cibuľová vňať | |
soľ | |
mletý korenie |
Postup prípravy receptu
Lososa nakrájame na drobné, asi půlcentimetrové kocky. Vyberieme pár olív pre chuť ais cibuľovou vňaťou nasekáme nadrobno. Všetko zmiešame a podľa chuti osolíme a okoreníme. Potom zmes pokvapkáme citrónovou šťavou a olivovým olejom. Lososové tataráček necháme chvíľku odležať a môžeme podávať. Nesmieme zabudnúť, že ide o pokrm zo surového mäsa, takže ho neskladujú dlho.