Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Lososový penový syr

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 66817x
Lososový penový syr

Výborný lososový syr, ktorý využijeme v čase osláv.

vytlačiť recept Lososový penový syr
recept Lososový penový syr sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 štipka soľ
100 g jemné plátky lososa v oleji
100 g maslo
10 kvapiek citrónová šťava
1 lyžička nastrúhaná cibuľa
2 lyžice šľahané smotana
300 g tvaroh

na ozdobu:

zelená petržlenová vňať
citrón

Postup prípravy receptu

Zmäknuté maslo vymiešame do peny a zamiešame k nemu tvaroh, soľ, nastrúhanú cibuľu, prelisovaného lososa, niekoľko kvapiek citróna. Losos ide ľahko prolisovat lisom na cesnak. Do zmesi potom zľahka vmiešame vyšľahanú smotanu. Lososové penový syr môžeme podávať ako samostatný pokrm s bielym pečivom, alebo použiť ako nátierku na jednohubky a chlebíčky. Zdobíme petržlenovou vňaťou a citrónom, z ktorého nakrájame plátky.

Komentáre k receptu Lososový penový syr (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty