Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Losos s orechami, medom a horčicou

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 16782x
Losos s orechami, medom a horčicou

Výborná netradičné úprava lososa.

vytlačiť recept Losos s orechami, medom a horčicou
recept Losos s orechami, medom a horčicou
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 12x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 šálek strúhanka
sekané orechy
citrónová šťava
soľ
mleté čierne korenie
petržlen
2 plátky losos (á 350g)

marináda:

2 lyžice rozpustené maslo
2 lyžice med
2 lyžice plnotučná horčica

Postup prípravy receptu

Lososa osušíme utierkou, dáme do olivovým olejom vymazaného pekáča a zhora trochu osolíme a okoreníme. Maslo, med a horčicu zmiešame v hrnčeka a nalejeme na lososa. Lososa posypeme strúhankou a na vrch dáme sekané orechy s petržlenovou vňaťou. Pečieme na 200 ° C asi 14 - 20 minút. Nemusíme podlievať, ale radšej lososa strážite av prípade potreby pridáme vodu (ja pridávať nemusela). Hotového lososa s orechmi, medom a horčicou pokvapkáme citrónom a podávame s pečivom (zemiaky) a zeleninovou oblohou.

Komentáre k receptu Losos s orechami, medom a horčicou (2 komentáre)

  • Marianna 12.July 2020 10:48

    Výborný recept, veľmi chutné

  • denisa.molnosi@gmail.com 23.December 2016 18:30

    Losos na mede a horcici

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty