Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Losos s limetkou v alobale

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 23718x
Losos s limetkou v alobale

Naprosto jednoduchý recept na vynikajúceho lososa. Len 3 suroviny.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Losos s limetkou v alobale
recept Losos s limetkou v alobale sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks limetka
400 g filé z lososa bez kože

podľa chuti:

soľ
drvený korenie

Postup prípravy receptu

Filety z lososa nakrájame na 4 rovnaké kolíky. Z alobalu si pripravíme 4 štvorce alebo obdĺžniky. Limetku dôkladne umyjeme. Na každý obdĺžnik položíme klátik lososa a len ľahko osolíme a okoreníme. Limetku rozpolíme a polkou limetky pokvapkáme všetky lososy. Potom je na všetky na alobalu obrátime, opäť ľahko osolíme a pokvapkáme šťavou z druhej limetky. Každý klátik lososa dôkladne zabalíme do alobalu, ale dávame pozor, aby sme alobal neroztrhol. Losos v alobale vložíme na rozohriaty gril. Z jednej strany grilujeme asi 5 - 7 minút, z druhej rovnakú dobu. Potom lososa sundáme a necháme asi ešte 5 minút odpočinúť. Lososa s limetkou servírujeme priamo v alobale. Môžeme k nemu podávať pečivo alebo zemiaky z grilu. Záleží na chuti.

Komentáre k receptu Losos s limetkou v alobale (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty