Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Losos s ananásovou omáčkou

  • hlavné chody
  • francouzská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 96461x
Losos s ananásovou omáčkou

Recepty s rybou len výnimočne obsahujú omáčku. Tento je ešte viac netradičný tým, že je s omáčkou ovocnou.

vytlačiť recept Losos s ananásovou omáčkou
recept Losos s ananásovou omáčkou sa mi páči
(Recept sa páči celkom 7x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

soľ
olej
4 ks podkova z lososa

omáčka:

2 lyžice nasekaná mäta
1 ks čerstvá čili paprička
2 ks jarná cibuľka
1 šálek ananás z konzervy
1 lyžica citrónová šťava

Postup prípravy receptu

Lososa umyjeme, osušíme, potrieme z oboch strán olejom a osolíme. Vložíme na rozpálený gril a pečieme zľahka 3 - 5 minút z každej strany, kým nie je mäso prepečené. Príprava omáčky: zmiešame na kocky nakrájaný ananás, jarnú cibuľku, čili papričku, citrónovú šťavu a nasekanú mätu. Podávame k opečenému lososovi. Vhodnou prílohou je napríklad špargľa varený v pare a preliaty maslom. Zdroj: Nakladatelství Rebo, edícia Kuchárka pre labužníkov

Komentáre k receptu Losos s ananásovou omáčkou (3 komentáre)

  • Veronika Pitakova 12.February 2013 14:07

    dnes som varila...perfekne vyslo, ta chut spica

  • Janko Leško 20.January 2013 21:52

    zajtra si to pripracim:-)

  • Natália Žitná 24.December 2012 12:49

    Vyborne netradicne vianocne jedlo :)

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty