Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Losos na zelenine v alobale

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 148567x
Losos na zelenine v alobale

Ľahká a rýchla úprava rybieho mäsa. Vďaka rýchlemu pečenie v alobale zabránite vysušeniu mäsa. Lososa v zelenine pripravujeme z podkov.

vytlačiť recept Losos na zelenine v alobale
recept Losos na zelenine v alobale sa mi páči
(Recept sa páči celkom 6x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 ks losos podkova
soľ
mleté biele korenie
4 plátky maslo
400 g mrazená zeleninová zmes

na potření:

olej

Postup prípravy receptu

Pripravíme si 4 väčšie štvorce alobalu a potrieme ich olejom. Podkovy lososa umyjeme, osušíme, osolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Každú podkovu položíme na štvorec alobalu. Posypeme ju častí mrazenej zeleniny (hrášok, kukurica, mrkva, fazuľka, brokolica) a poukladáme plátkom masla. Alobalové balíky dobre uzavrieme. Lososa na zelenine v alobale pečieme v predhriatom grilu na spodnej mriežke 12 - 15 minút. Lososa na zelenine v alobale podávame s pečenými zemiakmi alebo bagetou.

Komentáre k receptu Losos na zelenine v alobale (1 komentár)

  • Peter 01.March 2014 21:26

    za 15 minút zmrazená zelenina ani nerozmrzla, čo som zistil po otvorení alobalu. Musel som dopekať ďalších 30 minút. Ďalší virtuálny recept.

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty