Losos na zelenine v alobale
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 15min.
- recept zobrazen: 148567x
Ľahká a rýchla úprava rybieho mäsa. Vďaka rýchlemu pečenie v alobale zabránite vysušeniu mäsa. Lososa v zelenine pripravujeme z podkov.
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
4 ks | losos podkova |
soľ | |
mleté biele korenie | |
4 plátky | maslo |
400 g | mrazená zeleninová zmes |
na potření: | |
olej |
Postup prípravy receptu
Pripravíme si 4 väčšie štvorce alobalu a potrieme ich olejom. Podkovy lososa umyjeme, osušíme, osolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Každú podkovu položíme na štvorec alobalu. Posypeme ju častí mrazenej zeleniny (hrášok, kukurica, mrkva, fazuľka, brokolica) a poukladáme plátkom masla. Alobalové balíky dobre uzavrieme. Lososa na zelenine v alobale pečieme v predhriatom grilu na spodnej mriežke 12 - 15 minút. Lososa na zelenine v alobale podávame s pečenými zemiakmi alebo bagetou.
Komentáre k receptu Losos na zelenine v alobale (1 komentár)
-
Peter
01.March 2014 21:26
za 15 minút zmrazená zelenina ani nerozmrzla, čo som zistil po otvorení alobalu. Musel som dopekať ďalších 30 minút. Ďalší virtuálny recept.