Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Liata bublanina

  • múčniky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 31786x
Liata bublanina

Rychlá a dobrá bublanina s ľubovoľným ovocím.

vytlačiť recept Liata bublanina
recept Liata bublanina sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1/3 kocky maslo

cesto:

6 lyžíc cukor krupica
15 lyžíc hladká múka
2 ks vajcia
1 l mlieko

na ozdobu:

cukor múčka

podľa potreby:

čerstvé alebo zavárané ovocie

Postup prípravy receptu

Všetky suroviny rozmiešame a našľaháme. Vznikne hustejšie cesto. Ovocie si vopred umyjeme, z kompótového zlejeme šťavu. Rozpálite pekáčik, rozpustíme v ňom tretinu kocky masla, znova rozpálime, rýchlo nalejeme cesto, pridáme ovocie - maliny, jahody, čerešne, môže byť aj zavárané ovocie. Litou bublaninu pečieme pri 200 ° C. Pred podávaním môžeme liatu bublaninu ešte bohato pocukrovat.

Komentáre k receptu Liata bublanina (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty