Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Lahôdková Zapečená krkovička

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 132941x
Lahôdková Zapečená krkovička

Zapekaná bravčová krkovička s hubami, klobásou a syrom milo prekvapí nejedného labužníka.

vytlačiť recept Lahôdková Zapečená krkovička
recept Lahôdková Zapečená krkovička sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 plátky bravčová krkovička
100 g Debrecíne pečienka
150 - 200 g šampiňóny
200 g plátkový syr
1 kelímok smotana na varenie
1 lyžička mletý kmín
1 ks cibula
1 lyžička hladká múka
4 lyžice olej

podľa chuti:

grilovacie korenie

podľa potreby:

soľ

Postup prípravy receptu

Cibuľu olúpeme a nakrájame na tenké kolieska. Šampiňóny očistíme, rozpolíme a pokrájame na hrubšie plátky. Krkovička opláchneme, osušíme, naklepeme a podľa chuti okoreníme. Na troch lyžiciach oleja opečieme plátky mäsa z oboch strán, až začnú červenať. Lyžicu oleja rozotrieme na dne zapekacej misky a preložíme do nej opečené mäso. Rúru predhrejeme na 200 ° C. Do výpeku po mäse dáme cibuľu, speníme, pridáme huby, rascu a asi 5 minút za stáleho miešania opekáme. Zmes navrstvíme na opečenú krkovičiek, poukladáme plátky Debrecíne chrbty a plátky syra. Hladkú múku rozšľaháme v smotane a tým prelejeme pripravený pokrm. Lahôdkové krkovičiek vložíme do rúry a zapekáme. Lahôdková zapečenou krkovičiek podávame s hranolčekmi a zeleninou.

Komentáre k receptu Lahôdková Zapečená krkovička (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty