Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kysnutá pizza

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 65805x
Kysnutá pizza

Recept na pizzu vždy podľa vašej chuti.

vytlačiť recept Kysnutá pizza
recept Kysnutá pizza
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

cesto:

0,5 lyžičky soľ
2 lyžice mlieko
2 lyžice olej
250 g hladká múka
1 dl vlažná voda
1 lyžička cukor
20 g droždie

na potření:

1 konzerva paradajkový pretlak
oregano

podľa chuti:

zelená petržlenová vňať
šunkovú salámu
balkánsky syr
olivy
červená paprika
údený syr
tvrdý syr

Postup prípravy receptu

Z mlieka cukru a droždia necháme vzísť kvások. Ten potom zmiešame s múkou, soľou, olejom a vlažnou vodou. Vypracujeme vláčne cesto. Plech vyložíme papierom na pečenie. Cesto na kysnutie pizzu rozprestrieme na plech a rukami namočenýma v studenej vode vytvarujeme placku na pripravenom plechu. Kysnutie pizzu potrieme olejom a necháme kysnúť počas prípravy ďalších surovín. Všetky suroviny nakrájame na menšie kúsky - rôzne druhy salám, rôzne druhy syrov, rajčiny, papriky, uhorky, olivy, petržlenovú vňať - podľa vlastnej chuti. Paradajkový pretlak zmiešame s oreganom. Zmesou pretlaku a korenie potrieme vykysnutí pizzu. Pokladieme pripravenými nakrájanými kúskami. Syry pokladáme ako poslednú vrstvu. Necháme asi 10 minút vykysnúť. Kysnutie pizzu vkladáme do vyhriatej rúry na 200 ° C a pečieme asi 15 - 20 minút. Upečenú kysnutie pizzu ihneď podávame.

Komentáre k receptu Kysnutá pizza (4 komentáre)

  • alena 20.September 2013 13:27

    Prosím Vás nabudúce popracujte na tej slovenčine. Ten recept obsahuje milión chýb a je nezrozumiteľný.

  • jb 16.July 2013 19:24

    prosim ta nabuduce na slovencine davaj pozor - namoccenyma kurva kto kde sme

  • jb 16.July 2013 19:24

    prosim ta nabuduce na slovencine davaj pozor - namoccenyma kurva kto kde sme

  • jb 16.July 2013 19:24

    prosim ta nabuduce na slovencine davaj pozor - namoccenyma kurva kto kde sme

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty