Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kurča Čochašbili

  • hlavné chody
  • Ostatní kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 24322x
Kurča Čochašbili

Recept na ľahký gruzínsky pokrm.

Recept na 2 porcie.

vytlačiť recept Kurča Čochašbili
recept Kurča Čochašbili sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 hrsť sušené huby
2 ks cibula
1 konzerva paradajkový pretlak
2 ks kuracie prsia
vývar
4 ks paradajka

podľa chuti:

mleté čierne korenie
soľ

podľa potreby:

olivový olej

Postup prípravy receptu

Väčší kuracie prsia nakrájame na malé kúsky. Mäso osolíme a okoreníme a opečieme na oleji, najlepšie olivovom. Trochu podlejeme vývarom z kuracích kostí, ale možno použiť aj iný vývar. Pridáme 1 veľký paradajkový pretlak a namočené huby a dusíme. Asi za 45 minút pridáme na krúžky nakrájané cibule a asi po 10 minútach odstavíme z platne. Pridáme ešte olúpaná, najemno nakrájané paradajky, ktorá necháme už len prehriať v teplom pokrme. Kurča Čochašbili podávame s ryžou hojne posypanú nasekanou petržlenovou vňaťou alebo s opékanými zemiaky.

Komentáre k receptu Kurča Čochašbili (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty