Kuracie vrecko s chrenom
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 45min.
- recept zobrazen: 28230x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
olej | |
4 ks | kuracie prsia |
mleté čierne korenie | |
4 plátky | šunka |
chren | |
soľ | |
0,5 ks | jablko |
trojobal: | |
vajcia | |
hladká múka | |
strúhanka |
Postup prípravy receptu
Kuracie prsia rozrežeme, aby vznikol veľký plát, naklepeme, osolíme, okoreníme. Na prsia rozložíme plátky šunky alebo iného salámy a posypeme čerstvo nastrúhaným chrenom. S naloženým ochuteným chrenom to nie je ono. Doprostred vložíme kúsok olúpaného jablka. Mäso prehneme, aby vznikla kapsa, a okraje naklepeme. Kuracie kapsu s chrenom obalíme v trojobale a pomaly vyprážame. Kuracie kapsu s chrenom podávame s varenými zemiakmi, hranolky alebo inou prílohou podľa chuti.