Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kuracie stehná na cibuli v rímskom hrnci

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 7801x
Kuracie stehná na cibuli v rímskom hrnci

Ak máte doma rímsky hrniec, určite vyskúšajte tento recept.

vytlačiť recept Kuracie stehná na cibuli v rímskom hrnci
recept Kuracie stehná na cibuli v rímskom hrnci sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 lyžička drvená rasca
4 ks kuracie stehno
soľ
2 lyžičky korenie čarodejnica alebo grilovacie korenie
2 lyžice voda
mleté čierne korenie
1 ks malý paradajkový pretlak
3 ks cibula

Postup prípravy receptu

Rímsky hrniec namočíme na 15 minút do studenej vody. Cibuľu nakrájame na půlkolečka a dáme do rímskeho hrnca, okoreníme a zalejeme rajským pretlakom zmiešaným s 2 lyžicami vody. Na cibuľu rozložíme stehná, osolíme a okoreníme. Rímsky hrniec prikryjeme pokrievkou, vložíme do rúry a pečieme pri 220 ° C asi 60 minút, potom pokrievku zložíme a ešte asi 20 minút dopekáme. Kuracie stehná na cibuli v rímskom hrnci podávame so zemiakmi, ryžou alebo cestovinami.

Komentáre k receptu Kuracie stehná na cibuli v rímskom hrnci (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2018 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty