Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kuracie šnečky

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 136267x
Kuracie šnečky

Máte radi mäsko, bazalku a chuťovky? V tom prípade skúste tieto šnečky. Môžete tiež podávať ako hlavné jedlo s prílohou.

vytlačiť recept Kuracie šnečky
recept Kuracie šnečky sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

soľ
mleté čierne korenie
1 - 2 strúčikov cesnak
2 - 3 lyžíc paradajkový pretlak
4 plátky kuracie prsia
4 - 8 plátkov anglická slanina
bazalka

Postup prípravy receptu

Kuracie prsia umyjeme, osušíme, zľahka narežeme a mierne naklepeme. Najlepšie cez fóliu alebo igelitový sáčok. Plátky jemne osolíme a okoreníme. Cesnak olúpeme a vymiešame s pretlakom a štipkou soli. Z bazalky otrháme lístky, ktoré umyjeme a opatrne osušíme, aby sme ich moc nepoškodili. Pripravenú zmesou potrieme kuracie plátky. Na ne rozložíme slaninu a lístky bazalky. Plátky zrolujeme do roládek. Pripravíme si špajle alebo špáradlá. Roládky nakrájame asi na 1cm široké plátky - šnečky, ktoré ihneď Pichai na ihly, špajle alebo špáradlá. Tie potom môžeme grilovať alebo len tak restovat v panvici na oleji. Obvykle stačí tak 10 minút na grile.

Komentáre k receptu Kuracie šnečky (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2017 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt