Kuracie rezne s horčicou
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 90min.
- recept zobrazen: 24664x
Vďaka horčicu nie je kurací rezeň suchý a má dobrú chuť.
Recept na 6 porcií.
(Recept sa páči celkom 2x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 kg | kuracie prsia |
podľa chuti: | |
kremžská horčica | |
grilovacie korenie | |
soľ | |
trojobal: | |
strúhanka | |
vajcia | |
hladká múka |
Postup prípravy receptu
Kuracie rezne nakrájame na menšie rezne, opláchneme a osušíme. Jemne je naklepeme. Z jednej strany rezne posypeme grilovacím korením az druhej osolíme a potrieme horčicou. Naukladáme na seba a dáme aspoň na hodinu odležať do chladničky. Potom rezne s horčicou obalíme v trojobale a opražíme dozlatista. Kuracie rezne s horčicou podávame so zemiakmi a tatarku alebo zemiakovou kašou alebo hranolky.