Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kuracie rezance v kapuste

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 58600x
Kuracie rezance v kapuste

Jednoduchá príprava kuracieho mäsa. Tip na letné obed alebo večeru.

vytlačiť recept Kuracie rezance v kapuste
recept Kuracie rezance v kapuste sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

200 g bielej kapusty
1 ks cibula
2 ks kuracie prsia

marináda:

soľ
3 lyžice olej
mleté čierne korenie
1 lyžica solamyl
1 dl voda
1 lyžička cukor

Postup prípravy receptu

Kuracie prsia podľa potreby očistíme a nakrájame na rezance. V miske si zmiešame solamyl sa štipku soli, cukrom, olejom a vodou. Podľa chuti zmes trochu okoreníme. Do tejto marinády vložíme kuracie rezančeky a necháme chvíľku odležať. Zatiaľ si očistíme cibuľu a kapustu. Oboje nakrájame nahrubo. V panvici rozohrejeme olej. Vložíme kuracie rezance a prudko je restujeme, až mäso zbelie. Potom pridáme cibuľu s kapustou. Kuracie rezance v kapuste dusíme do zmäknutia. Kuracie rezance v kapuste podávame teplé. Vhodnou prílohou sú zemiaky v akejkoľvek úprave alebo chlieb.

Komentáre k receptu Kuracie rezance v kapuste (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty