Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kuracie rezance so šľahačkou

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 25779x
Kuracie rezance so šľahačkou

Kto má rád rýchle výborné jedlo, tak to je recept práve pre neho.

Recept na 2 porcie.

vytlačiť recept Kuracie rezance so šľahačkou
recept Kuracie rezance so šľahačkou sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 lyžice kečup
1 ks cibula
300 g kuracie prsia
1 kelímok smotana na šľahanie

podľa chuti:

sójová omáčka
mleté čierne korenie
soľ

podľa potreby:

olej

Postup prípravy receptu

Kuracie mäso nakrájame na rezance. Cibuľu očistíme a nakrájame na kolieska. Oboje zároveň dáme na panvicu s olejom, dobre pokvapkáme sójovou omáčkou a restujeme za občasného miešania asi 20 minút. Potom pridáme kečup a dál restujeme asi 5 minút. Kuracie rezance zalejeme šľahačkou a necháme povariť, kým omáčka nezhustne Kuracie rezance so šľahačkou podávame so zemiakmi, ryžou, hranolky alebo aj cestovinami, záleží na chuti.

Komentáre k receptu Kuracie rezance so šľahačkou (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty