Kuracie rezance so šľahačkou
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 30min.
- recept zobrazen: 25779x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
4 lyžice | kečup |
1 ks | cibula |
300 g | kuracie prsia |
1 kelímok | smotana na šľahanie |
podľa chuti: | |
sójová omáčka | |
mleté čierne korenie | |
soľ | |
podľa potreby: | |
olej |
Postup prípravy receptu
Kuracie mäso nakrájame na rezance. Cibuľu očistíme a nakrájame na kolieska. Oboje zároveň dáme na panvicu s olejom, dobre pokvapkáme sójovou omáčkou a restujeme za občasného miešania asi 20 minút. Potom pridáme kečup a dál restujeme asi 5 minút. Kuracie rezance zalejeme šľahačkou a necháme povariť, kým omáčka nezhustne Kuracie rezance so šľahačkou podávame so zemiakmi, ryžou, hranolky alebo aj cestovinami, záleží na chuti.