Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kuracie rezance s cviklou

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 41957x
Kuracie rezance s cviklou

Kuracie rezance sa sterilizovanú zeleninou, pikantná vďaka feferonce.

vytlačiť recept Kuracie rezance s cviklou
recept Kuracie rezance s cviklou sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

200 - 300 g kuracie prsia
1 pohár Moravanka

podľa chuti:

worcesterová omáčka
sterilizovaná červená repa
majorana
sterilizované šampiňóny
chren
soľ
mletý korenie
feferónka

podľa potreby:

olej

Postup prípravy receptu

Kuracie prsia podľa potreby očistíme aa nakrájame na tenké rezance. Osolíme a okoreníme. Medzitým zlejeme Moravanku, cibuľky a uhorky vyberieme. Červenú repu necháme odkvapkať, rovnako tak šampiňóny. Na troške olivového oleja kuracie mäso osmažíme, zasypeme zeleninou, šampiňóny a pridáme feferónku. Dochutíme worcestrovou omáčkou a troškou čerstvo nastrúhaného chrenu. Pod pokrievkou necháme podusiť domäkka, nakoniec okoreníme majoránkou. Pikantný kuracie rezančeky so zeleninou podávame ako teplú večeru. Prílohou môžu byť zemiaky na akýkoľvek spôsob, ryža, ale pokojne i len kúsok pečiva. Zdobíme zvyšnú zeleninou z Moravanka.

Komentáre k receptu Kuracie rezance s cviklou (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty