Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kuracie rezance s bazalkou

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 78135x
Kuracie rezance s bazalkou

Recept na jemné a rýchle minútkové jedlo.

vytlačiť recept Kuracie rezance s bazalkou
recept Kuracie rezance s bazalkou sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

3 - 4 strúčikov cesnak
250 ml mlieko alebo smotana
3 - 4 lyžíc kečup
500 g kuracie prsia

podľa chuti:

soľ

podľa potreby:

solamyl
bazalka
olej na vyprážanie

Postup prípravy receptu

Kuracie prsia očistíme, nakrájame na rezance a premiešame s trochou solamylu, aby mäso nebolo príliš suché. Cesnak olúpeme a nakrájame na plátky. Na panvici s rozohriatym olejom mäso orestujeme, ihneď pridáme cesnak, opäť orestujeme. Mäso by malo chytiť chuť cesnaku. Pridáme kečup a nasekanú čerstvú bazalku. Ak nemáme, nahradíme ju sušenú, chutí rovnako dobre. Nakoniec pridáme mlieko alebo smotanu, prehrejeme a podľa potreby zahustíme, ale nie je to nutné. Posolíme. Kuracie rezance s bazalkou podávame podľa svojej fantázie s cestovinami alebo inou prílohou. Recept môžeme doplniť aj o zemiaky na akýkoľvek spôsob. Keďže je tento recept minutkovým jedlom, môžeme ingrediencie zmeniť podľa svojej chuti a pripraviť si zakaždým úplne inú chuť pokrmu.

Komentáre k receptu Kuracie rezance s bazalkou (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty