Kuracie rezance na zelenine
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 45min.
- recept zobrazen: 80915x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 konzerva | rezané huby |
500 g | kuracie prsia |
podľa chuti: | |
mletá sladká paprika | |
soľ | |
fazuľové struky | |
kečup | |
sypká zápražka | |
mleté čierne korenie | |
voda | |
podľa potreby: | |
olej na vyprážanie |
Postup prípravy receptu
Na panvicu (najlepšie wok) si pripravíme olej. Kuracie prsia nakrájame na rezance. Do panvice dáme rezančeky, šampiňóny a spracované struky, osolíme, okoreníme, môžeme pridať trochu sladkej papriky a necháme variť domäkka. K mäsu a zelenine môžeme pridať trochu kečupu a vody. A nakoniec zahustit trochou zápražku. Kuracie rezance na zelenine podávame s varenými zemiakmi alebo s hranolčekmi a oblohou.
Komentáre k receptu Kuracie rezance na zelenine (1 komentár)
-
Antonia Jaworska
27.July 2016 07:31
Myslite, ze obrazok zodpoveda jedlu, ktore je uvedene v recepte??