Kuracie prsia s rapíkatým zelerom
- hlavné chody
- čínská kuchyňa
- doba prípravy: 30min.
- recept zobrazen: 132829x
Krehká kuracie prsia a aromatická chuť zeleru vás nesklame, vyskúšajte ďalší z receptov čínskej kuchyne.
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 lyžica | ocot |
olej na vyprážanie | |
5 stopiek | zeler |
5 strúčikov | cesnak |
1 lyžica | sójová omáčka |
1 lyžička | cukor krupica |
1 lyžička | papriková vegeta |
1/2 lyžičky | soľ |
500 g | kuracie rezeň |
na obalenie: | |
1 ks | vajcia |
2 lyžičky | solamyl |
Postup prípravy receptu
Mäso a zeler opláchneme a osušíme. Mäso nakrájame na malé plátky, zeler na kúsky. Cesnak olúpeme a rozkrájame na tenké plátky. Pokrájané kuracie prsné rezne obalíme v celom vajíčku a solamylu. Na rozpálenom oleji sprudka osmažíme mäso, pridáme nakrájaný zeler, cesnak a spolu ešte chvíľu smažíme. Prisypeme vegetu, cukor, soľ, ochutíme octom a sójovou omáčkou, premiešame a prehrejeme. Kuracie prsia s řapíkatým zelerom podávame s varenou ryžou.