Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kuracie prsia s rapíkatým zelerom

  • hlavné chody
  • čínská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 132829x
Kuracie prsia s rapíkatým zelerom

Krehká kuracie prsia a aromatická chuť zeleru vás nesklame, vyskúšajte ďalší z receptov čínskej kuchyne.

vytlačiť recept Kuracie prsia s rapíkatým zelerom
recept Kuracie prsia s rapíkatým zelerom
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 lyžica ocot
olej na vyprážanie
5 stopiek zeler
5 strúčikov cesnak
1 lyžica sójová omáčka
1 lyžička cukor krupica
1 lyžička papriková vegeta
1/2 lyžičky soľ
500 g kuracie rezeň

na obalenie:

1 ks vajcia
2 lyžičky solamyl

Postup prípravy receptu

Mäso a zeler opláchneme a osušíme. Mäso nakrájame na malé plátky, zeler na kúsky. Cesnak olúpeme a rozkrájame na tenké plátky. Pokrájané kuracie prsné rezne obalíme v celom vajíčku a solamylu. Na rozpálenom oleji sprudka osmažíme mäso, pridáme nakrájaný zeler, cesnak a spolu ešte chvíľu smažíme. Prisypeme vegetu, cukor, soľ, ochutíme octom a sójovou omáčkou, premiešame a prehrejeme. Kuracie prsia s řapíkatým zelerom podávame s varenou ryžou.

Komentáre k receptu Kuracie prsia s rapíkatým zelerom (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty