Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kuracie prsia na pive

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 73314x
Kuracie prsia na pive

Skúste raz namiesto vývaru použiť pivo.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Kuracie prsia na pive
recept Kuracie prsia na pive sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 lyžice olej
4 ks kuracie prsia
4 lyžice sójová omáčka
0,3 l svetlé pivo
1 ks cibula
1 ks stredný pór
1 ks červená paprika
2 lyžice solamyl

podľa chuti:

soľ
mleté čierne korenie

Postup prípravy receptu

Kuracie prsia nakrájame na rezance a dáme do misky. Pridáme solamyl a sójovú omáčku. Premiešame a necháme hodinu v chlade odležať. Spracovanú papriku bez semienok nakrájame na prúžky, očistený pór na kolieska a olúpanú cibuľu nadrobno. Rozpálime olej a mäso opečieme. Vyberieme ho a dáme orestovat zeleninu. Prilejeme pivo, vrátime mäso a podusíme. Podľa chuti osolíme a okoreníme. Kuracie prsia na pive podávame s hranolkami.

Komentáre k receptu Kuracie prsia na pive (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty