Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kuracie prsia Gurmán

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 131863x
Kuracie prsia Gurmán

Zvýrazňujúce chuť dodáva kuraciemu mäsu práve rovnomennej korenia Gurmán.

vytlačiť recept Kuracie prsia Gurmán
recept Kuracie prsia Gurmán sa mi páči
(Recept sa páči celkom 3x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

korenia Gurmán
mleté čierne korenie
4 - 6 plátkov kuracie rezeň
soľ

omáčka:

250 ml smotana
soľ
1 sklenka zeleninové lečo
1/2 ks paprika (žltá)
2 ks cibula
2 ks paradajka
korenia Gurmán
mleté čierne korenie
150 g maslo
1/2 ks paprika (zelená)

Postup prípravy receptu

Najprv si pripravíme omáčku. Cibuľu a papriku nakrájame na rezance, paradajky na kúsky. Cibuľu smažte na masle ako sklovita, pridáme papriky, paradajky a ešte krátko osmažíme. Zeleninové lečo scedíme a primiešame k osmaženej zelenine. Zalejeme smotanou a za stáleho miešania varíme asi 3 minúty. Zeleninovú smotanovou omáčku okoreníme, posolíme. Môžeme ochutiť aj korením Gurmán. Hranolky nerozmrazujeme, nasypeme na plech, a pečieme pri 220 ° C dozlatista v trúbe. Príprava trvá 20 minút. Mäso zľahka naklepeme, posypeme korením Gurmán a smažíme sprudka po oboch stranách. Podľa chuti osolíme a okoreníme. Asi za 10 minút je mäso mäkké a opečené. Kuracie prsia Gurmán podávame s hranolčekmi, zalejeme zeleninovú smotanovou omáčkou.

Komentáre k receptu Kuracie prsia Gurmán (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty