Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kuracie plátky v medovej smotane

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 68647x
Kuracie plátky v medovej smotane

Krehké kuracie plátky, s jemnou a sladkastou chuťou medu a smotany, pripravíme za pár minút.

vytlačiť recept Kuracie plátky v medovej smotane
recept Kuracie plátky v medovej smotane sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

100 ml smotana na šľahanie
2 lyžice med
4 ks kuracie rezeň
olej na vyprážanie
60 g maslo

podľa chuti:

mletý korenie
soľ
korenia piatich vôní

Postup prípravy receptu

Kuracie prsné rezne zľahka naklepeme az oboch strán posypeme korením. Necháme chvíľu odležať. Potom plátky sprudka opekáme na oleji z oboch strán, dozlata a domäkka. Pod usmažené mäso dáme rozpustiť kúsok masla. Keď je maslo rozpustené, pridáme dve lyžice medu. Med tiež necháme rozpustiť a chvíľu prehrievajú. Nakoniec prilejeme smotanu a len krátko povaríme, kým sa s medom nespoja a nezhustne. Podľa chuti prisolíme a okoreníme. Kuracie plátky v medovej smotane výborne chutia s upečeným zemiaky. Pozn: Korenie piatich vôní možno zakúpiť v obchodoch.

Komentáre k receptu Kuracie plátky v medovej smotane (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2014 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt