Kuracie mištičky
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 60min.
- recept zobrazen: 129350x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
6 plátkov | šunka |
6 lyžíc | horcica |
6 ks | kuracie rezne stehennej |
3 ks | vajcia natvrdo |
6 plátkov | syr |
3 ks | sterilizovaná uhorka |
podľa chuti: | |
mleté biele korenie | |
soľ |
Postup prípravy receptu
Kuracie rezne rozklepat, okoreníme a osolíme. Alobal si nastriháme alebo natrháme na väčšie štvorce. Rúru predhrejeme na 200 ° C. Na každý štvorec položíme jeden kuracie plátok, potrieme lyžicou horčice, obložíme plátkom šunky, syra, polovicou vajíčka a polkou uhorky. Pomocou alobalu stiahneme mäso do mističek a narovnáme na plech. Kuracie mištičky pečieme asi 40 až 50 minút. Kuracie mištičky podávame s restovanými zemiakmi.