Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kuracie mäso zapekané s tatarskou omáčkou

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 36773x
Kuracie mäso zapekané s tatarskou omáčkou

Kuracie prsia zapekané s tatarku, salámou a syrom.

vytlačiť recept Kuracie mäso zapekané s tatarskou omáčkou
recept Kuracie mäso zapekané s tatarskou omáčkou
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 6x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

150 g plátkový syr
600 g kuracie prsia
tatárska omáčka
100 g plátkový šunka
2 ks väčšie cibule

podľa chuti:

mleté čierne korenie
soľ

podľa potreby:

maslo na vymastenie

Postup prípravy receptu

Vymažeme si pekáč kúskom masla (alebo olejom). Cibuľu olúpeme a nakrájame. Kuracie prsia umyjeme. Do vymasteného pekáča poukladáme na kolieska nakrájanú cibuľu, potom kúsky kurčaťa, osolíme, okoreníme podľa chuti a zalejeme tatarku, tu môžeme zriediť aj bielym jogurtom. Nakoniec všetko pokryjeme plátkový šunkou a syrom. Kuracie mäso zapekané s tatarku zo začiatku pečieme asi 20 minút na 250 ° C zakryté vekom, potom odkryjeme a ešte pečieme, aby syr pekne zrůžověl. Kuracie mäso zapekané s tatarku podávame s rôzne upravenými zemiakmi a zeleninovou prílohou .

Komentáre k receptu Kuracie mäso zapekané s tatarskou omáčkou (1 komentár)

  • Silvia 11.February 2011 01:34

    Super,chutne,jednoduche a rychle!

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty