Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kuracie mäso s pórom varené v parnom hrnci

  • hlavné chody
  • Ostatní kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 72738x
Kuracie mäso s pórom varené v parnom hrnci

Veľmi zdravé a diétne jedlo z parného hrnca. Všetky ingrediencie zachovávajú svoju prirodzenú chuť.

vytlačiť recept Kuracie mäso s pórom varené v parnom hrnci
recept Kuracie mäso s pórom varené v parnom hrnci sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 lyžička korenia 4 farieb
100 g mrkvy
2 strúčiky cesnaku
1 štipka majoránky
2 plátky kuracieho mäsa
500 g zemiakov
50 g póru
1 lyžička grilovacieho korenia
2 lyžičky soli

Postup prípravy receptu

Do prvého poschodia parného hrnca vložíme okorenené a cesnakom potreté mäso. Osolíme viac než sme zvyknutí neb para soľ v priebehu varenia zmyje. Do druhého poschodia vložíme na plátky pokrájané zemiaky poprekladané nakrájanú na kolieska mrkvou, všetko dobre osolíme. Časový spínač zapneme na 20 minút. Po tomto čase na mäso položíme pór a zapneme ešte na ďalších 25 minút. Strážite si hladinu vody v hrnci, aby sa nám nevypařila! Takto pripravené zemiaky majú úžasne maslovú chuť, aj keď sme maslo vôbec nepoužili. Dobrou a zdravú chuť!

Komentáre k receptu Kuracie mäso s pórom varené v parnom hrnci (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty