Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kuracie mäso s cesnakom a tekvicou

  • hlavné chody
  • britská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 127462x
Kuracie mäso s cesnakom a tekvicou

Kto si rád pochutí a pritom nechce pribrať, je toto jedlo to pravé. Ľahké a netučné.

vytlačiť recept Kuracie mäso s cesnakom a tekvicou
recept Kuracie mäso s cesnakom a tekvicou
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks uhorka
mletá sladká paprika
soľ
5 ks ružičky brokolice
tekvica
olivový olej
10 strúčikov cesnak
4 ks kuracie plátky
2 - 3 ks Mrkva

Postup prípravy receptu

Kuracie plátky umyjeme, osušíme a okoreníme soľou a mletou paprikou. Zeleninu očistíme. Cesnak nasekáme nadrobno. V panvici si rozohrejeme olivový olej. Vložíme plátky az oboch strán je osmažíme. Vsypeme cesnak a krátko všetko osmažíme. Medzitým si v hrnci povaríme brokolicu, mrkvu, uhorku a tekvicu. Môžeme ich pripraviť aj v pare. Keď je zelenina hotová, tak brokolicu, mrkvu a uhorku vyberieme a na tekvicu pridáme bud to trošku masla a alebo mlieka. Celé to roztlačíme až máme kašu. Keď máme aj kuracie plátky krásne opečené dozlatista, môžeme podávať. Kuracie mäso s cesnakom a tekvíc podávame horúce, prílohou je zelenina. Zelenina je len orientačná, môžeme zvoliť svoju obľúbenú.

Komentáre k receptu Kuracie mäso s cesnakom a tekvicou (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty