Kuracie mäso na šampiňónoch
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 25min.
- recept zobrazen: 140021x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
200 g | šampiňóny |
mleté čierne korenie | |
2 lyžice | olej |
1 ks | cibula |
400 g | kuracie mäso |
bylinková vegeta | |
soľ |
Postup prípravy receptu
Kuracie mäso očistíme, umyjeme a nakrájíma na kúsky. Šampiňóny tiež nakrájame na kúsky. Cibuľu olúpeme, jemne pokrájame a orestujeme na oleji. Pridáme kuracie kúsky a prudko opečieme. Potom pridáme pokrájané šampiňóny a krátko podusíme. Zmes osolíme, okoreníme a dochutíme bylinkovou vegetu alebo sójovou omáčkou. Ihneď podávame. Stačí len ľahká letná zelenina.
Komentáre k receptu Kuracie mäso na šampiňónoch (1 komentár)
-
Marcela
01.August 2013 16:33
Super receptik,dcere velmi chutilo.