Kuracie mäso na indickom kari
- hlavné chody
- indická kuchyňa
- doba prípravy: 60min.
- recept zobrazen: 81579x
Výborná chuť kuracieho mäsa na indickom kari! Nebojte sa pridať aj zeleninu.
(Recept sa páči celkom 3x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
250 g | ázijská zeleninová zmes |
8 ks | kuracie horné stehná |
marináda: | |
4 lyžice | indickej karí |
1/2 dl | olivový olej |
2 lyžičky | soľ |
príloha: | |
2 balíčky | predvarená ryža |
Postup prípravy receptu
Kúsky kuracích stehien dobre posypeme indickým karí, mierne osolíme a pokvapkáme olivovým olejom. Necháme v chlade odležať. Nahrejeme si hlbšiu panvicu, vložíme naložené kurča a opečieme z jednej strany. Po otočení panvicu prikryjeme pokrievkou a necháme mäso piecť. Pred dopečením k mäsu pridáme mrazenú ázijskú zeleninovú zmes a prehrejeme ju. Hotové mäso na karí so zeleninou podávame s varenou ryžou.