Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kuracie mäso na horčici

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 135820x
Kuracie mäso na horčici

Jednoduchý recept na kuracie na horčicu so smotanou.

vytlačiť recept Kuracie mäso na horčici
recept Kuracie mäso na horčici
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 3x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks cibula
200 g smotana na šľahanie
soľ
2 lyžice plnotučná horčica
1 lyžica sójová omáčka
500 g kuracie mäso
75 g maslo

Postup prípravy receptu

Kuracie mäso očistíme, umyjeme, osušíme a nakrájame na rezance. Cibuľu olúpeme a nasekáme nadrobno. V panvici rozohrejeme maslo, vsypeme cibuľu a necháme ju speniť. Pridáme nakrájané mäso, horčicu, sójovú omáčku a necháme smažiť. Keď je mäso hotové a mäkké, podľa chuti je osolíme a zalejeme smotanou. Horčičnú omáčku necháme len ľahko povariť a odstavíme. Kuracie na horčicu podávame s cestovinami alebo houskovým knedľou.

Komentáre k receptu Kuracie mäso na horčici (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty