Kuracie mäso na horčici
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 45min.
- recept zobrazen: 140210x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
200 g | smotana na šľahanie |
soľ | |
2 lyžice | plnotučná horčica |
1 lyžica | sójová omáčka |
500 g | kuracie mäso |
75 g | maslo |
1 ks | cibula |
Postup prípravy receptu
Kuracie mäso očistíme, umyjeme, osušíme a nakrájame na rezance. Cibuľu olúpeme a nasekáme nadrobno. V panvici rozohrejeme maslo, vsypeme cibuľu a necháme ju speniť. Pridáme nakrájané mäso, horčicu, sójovú omáčku a necháme smažiť. Keď je mäso hotové a mäkké, podľa chuti je osolíme a zalejeme smotanou. Horčičnú omáčku necháme len ľahko povariť a odstavíme. Kuracie na horčicu podávame s cestovinami alebo houskovým knedľou.
Komentáre k receptu Kuracie mäso na horčici (1 komentár)
-
Gabika Antalova
31.October 2021 12:32
Super receptík chutilo nám veľmi mňam :)