Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kuracie mäso na benátsky spôsob

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 51693x
Kuracie mäso na benátsky spôsob

Jednoduché a lacné jedlo, ktoré zasýti každého.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Kuracie mäso na benátsky spôsob
recept Kuracie mäso na benátsky spôsob sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 kelímok kyslá smotana
soľ
mleté čierne korenie
2 ks cibula
1 lyžica hladká múka
3 lyžice olej
2 lyžice mletá sladká paprika
2 lyžice maslo
500 g kuracie prsia

Postup prípravy receptu

Kuracie mäso umyjeme pod studenou vodou a osušíme. Nakrájame ho na kúsky. Cibuľu ošúpeme, rozpolíme a nakrájame nadrobno. Na panvici rozohrejeme olej a maslo. Cibuľu za stáleho miešania speníme. Pridáme mäso a opečieme. Primiešame mletú papriku, trochu podlejeme vodou. Zmes osolíme, okoreníme a podusíme. Pridáme smotanu a zahustíme múkou, ktorú sme rozmiešali v troške studenej vody. Kuracie mäso už len krátko povaríme, prípadne pridáme obľúbené korenie. Kuracie mäso na benátsky spôsob podávame so špagetami.

Komentáre k receptu Kuracie mäso na benátsky spôsob (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2018 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty