Kuracie mäso na ananáse
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 20min.
- recept zobrazen: 49693x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 plechovka | zavárané ananás |
400 g | kuracie mäso |
2 lyžice | hladká múka |
podľa chuti: | |
1 štipka | soľ |
1 štipka | korenie |
podľa potreby: | |
olej | |
voda |
Postup prípravy receptu
Kuracie mäso nakrájame na rezance. Osolíme, okoreníme a poprášime hladkou múkou. Opečieme na panvici na oleji. Precedíme ananás. Šťavu nevyléváme, ale odložíme stranou. Ananás pridáme k mäsu a restujeme asi 3 minúty. K osmahnutému mäsu prilejeme šťavu z ananásu a chvíľku dusíme. Hustotu omáčky upravíme vodou. Kuracie mäso na ananásu podávame s ryžou.
Komentáre k receptu Kuracie mäso na ananáse (1 komentár)
-
Dušana
13.February 2014 08:58
Prave som dovarila. Je to mnamka dakujem za recept.