Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kuracie kúsky s hlávkovou kapustou

  • hlavné chody
  • čínská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 129204x
Kuracie kúsky s hlávkovou kapustou

Pripravte si veľmi chutný čínsky pokrm z bieleho hlávkovú kapustu, pór a kuracieho mäsa. Recept na kuracie kúsky s kapustou.

vytlačiť recept Kuracie kúsky s hlávkovou kapustou
recept Kuracie kúsky s hlávkovou kapustou
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 lyžička soľ
1 ks pór
2 lyžice ocot
2 lyžice sójová omáčka
1 lyžička mletý kmín
1/2 hlávky menšie biele kapusta
2 lyžičky solamyl
400 g kuracie mäso
1 lyžička papriková vegeta
1 lyžička cukor krupica

podľa potreby:

olej na vyprážanie

Postup prípravy receptu

Kapusta zbavíme stopke a nakrájame na rezance. Na panvici rozohrejeme asi 4 lyžice oleja a kapustu na ňom osmažíme. Trochu ho posolíme, aby pustilo vodu a zmäknuté. Kapusta smažíme za stáleho miešania, aby sa neprichytil. Malo by zostať polosyrové, chrumkavé. Pór opláchneme a nakrájame na rezance asi 5 centimetrov dlhé. Na inej panvici si rozohrejeme olej, mäso nakrájame na kúsky alebo na rezance, rozmiešame so solamylom a sprudka osmažíme. Smažíme, kým mäso nezrůžoví. Potom prisypeme pór, krátko spolu osmažíme. Zmiešame s osmaženým kapustou, pridáme korenie, sójovú omáčku, cukor, nakoniec ocot. Všetko premiešame. Kuracie kúsky s hlávkovým kapustou podávame s ryžou, ale výborne chutia is chlebom.

Komentáre k receptu Kuracie kúsky s hlávkovou kapustou (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2017 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt