Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kuracie biftečky

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 66113x
Kuracie biftečky

Recept na zapečené kuracie mäso.

vytlačiť recept Kuracie biftečky
recept Kuracie biftečky sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 ks menšie pór
50 g maslo
50 g strúhaný ementál
200 g šampiňóny
1 hrsť čerstvo nasekaného petržlenu
50 g šunka
500 g kuracie prsia

podľa chuti:

soľ
mleté čierne korenie

podľa potreby:

olej

Postup prípravy receptu

Mäso nakrájame na menšie plátky, mierne naklepeme, osolíme, okoreníme a prudko opečieme po oboch stranách na rozpálenom oleji. Na oleji si podusíme očistené a na plátky nakrájané šampiňóny. Na dno zapekacej ohňovzdorné misky dáme kúsky masla, na kolieska nakrájaný pór, opečené plátky mäsa . Tie poukladáme šunkou, podušenými šampiňóny a posypeme strúhaným syrom s posekanú zelenú petržlenovou vňaťou. Pridáme zvyšné maslo a dáme do rozpálenej rúry zapiecť, až sa syr rozpustí a zružovie. Ako prílohu ku kuracím biftečkům volíme vyprážané zemiakové hranolky.

Komentáre k receptu Kuracie biftečky (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty