Kuracia pečeň na slanine
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 25min.
- recept zobrazen: 146548x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 dl | mlieko |
soľ | |
mleté čierne korenie | |
200 g | slanina |
1 lyžica | solamyl |
400 g | kuracia pečeň |
1,5 lyžice | mletý kmín |
Postup prípravy receptu
Kuracia pečeň podľa potreby očistíme a nakrájame na kocky. Slaninu nakrájame na väčšie kocky. Nakrájaný slanina vyškvaříme na lyžici oleja. Pridáme na kocky pokrájané kuracie pečeň, rascu a osmažíme. Podlejeme 2 dl vody a chvíľku dusíme domäkka. V mlieku si rozmiešame solamyl, vlejeme do omáčky a krátko povaríme. Nakoniec osolíme, okoreníme. Podávame podľa chuti, najlepšie s ryžou.