Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kuracia pečeň na slanine

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 146548x
Kuracia pečeň na slanine

Jemná chuť kuracích pečene zvýraznená chuťou slanine.

vytlačiť recept Kuracia pečeň na slanine
recept Kuracia pečeň na slanine sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 dl mlieko
soľ
mleté čierne korenie
200 g slanina
1 lyžica solamyl
400 g kuracia pečeň
1,5 lyžice mletý kmín

Postup prípravy receptu

Kuracia pečeň podľa potreby očistíme a nakrájame na kocky. Slaninu nakrájame na väčšie kocky. Nakrájaný slanina vyškvaříme na lyžici oleja. Pridáme na kocky pokrájané kuracie pečeň, rascu a osmažíme. Podlejeme 2 dl vody a chvíľku dusíme domäkka. V mlieku si rozmiešame solamyl, vlejeme do omáčky a krátko povaríme. Nakoniec osolíme, okoreníme. Podávame podľa chuti, najlepšie s ryžou.

Komentáre k receptu Kuracia pečeň na slanine (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty