Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kuracia čína

  • hlavné chody
  • čínská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 104642x
Kuracia čína

Recept na čínske rezance naložené v marináde.

vytlačiť recept Kuracia čína
recept Kuracia čína
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1/2 lyžičky MAGGI korenia
1 lyžička Podravka
1 ks stredné cibule
3 lyžice olej
1/2 lyžičky mleté čierne korenie
3 ks žĺtok
2 lyžičky solamyl (škrobovitá múčka)
1/2 lyžičky cukor
3 lyžičky worcestrová omáčka
1/2 lyžičky soľ

podľa potreby:

kuracie mäso

Postup prípravy receptu

Kuracie mäso umyjeme a nakrájame na rezance. Kuracie dáme do misy a postupne zmiešame so všetkými prísadami, z ktorých sme si pripravili marinádu. Marinádu som pripravili zmiešaním soli, korenia, cukru, nadrobno nakrájané cibule, vegety, MAGGI, worcestru a zapracovaním žĺtkov a oleja. Ešte doplníme o škrobovú múčku - solamyl. Naložené mäso v marináde môžeme nechať 24 hodín odležať v chladničke, chuť kuracie číny je intenzívnejší. Mäso môžeme aj ihneď osmažiť. Ako prílohu ku kuracie číne podávame varené zemiaky, hranolky, zemiakovú kašu. Čínu môžeme vyskúšať aj v kombinácii s ryžou.

Komentáre k receptu Kuracia čína (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty