Kurací tokáň
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 30min.
- recept zobrazen: 36010x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 lyžička | mletá sladká paprika |
olej | |
10 dkg | cibula |
1 ks | smotana na šľahanie |
15 dkg | sterilizované lečo |
soľ | |
80 dkg | kuracie prsia |
Postup prípravy receptu
Kuracie mäso nakrájame na rezance, osolíme, okoreníme, pokvapkáme olejom a necháme chvíľku odležať. Cibuľu očistíme a nasekáme. Na zvyšku oleja speníme cibuľu, pridáme mäso a restujeme. Postupne pridáme, mletú papriku, lečo, feferónky podľa chuti, šľahačku a kuracie tokáň dusíme domäkka. Hotový kuracie tokáň podávame s cestovinami.