Kurací steak s údeným syrom
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 30min.
- recept zobrazen: 62692x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
4 plátky | kuracie prsia |
8 plátkov | údený syr |
podľa chuti: | |
Sušená petržlenová vňať | |
soľ | |
farebný korenie | |
provensálske korenie | |
podľa potreby: | |
olej na vyprážanie |
Postup prípravy receptu
Kuracie prsia umyjeme, odblaníme a ľahko naklepeme. Mäso osolíme, posypeme farebným korením, sušenú petržlenom a provensálskym korením. Na panvici rozohrejeme olej, pridáme plátky mäsa a opekáme z oboch strán, až je mäso mäkké. Hotové mäso vyberieme z panvice a dáme na tanier. Na každý plátok mäsa položíme 2 plátky údeného syra a tanier vložíme na minútu do mikrovlnnej rúry. Syr sa nám ľahko rozteče. Kurací steak s údeným syrom ihneď podávame. Ku kuraciemu steaku sa hodí zeleninová obloha.