Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kurací rezeň v kožúšku

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 24214x
Kurací rezeň v kožúšku

Recept na dobré kuracie mäso.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Kurací rezeň v kožúšku
recept Kurací rezeň v kožúšku sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 plátky kuracie mäso
hladká múka
40 g šunka
80 g tvrdý syr
4 lyžice kečup

cestíčko:

100 ml mlieko
2 ks vajcia
80 g polohrubá múka
soľ

na ozdobu:

petržlen

podľa chuti:

mleté biele korenie
soľ

Postup prípravy receptu

Plátky mäsa naklepeme, osolíme, okoreníme a obalíme v hladkej múke. Z mlieka, soli, rozšľahaných vajec a múky pripravíme cestíčko a rezne v ňom namočíme. V rozohriatom oleji je zvoľna smažíme po oboch stranách. Jednotlivé porcie mäsa potrieme kečupom a posypeme nastrúhaným syrom a rezančekmi šunky. Kuracie rezne v kožúšku podávame s varenými zemiakmi, alebo hranolky a zeleninovým šalátom.

Komentáre k receptu Kurací rezeň v kožúšku (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty