Kurací rarášci
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 25min.
- recept zobrazen: 150955x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
400 g | kúsky kuracieho mäsa z pŕs |
cesto: | |
6 lyžíc | muka hladká |
6 ks | vajcia |
mletý korenie | |
6 lyžíc | solamyl |
soľ | |
2 lyžice | horčica plnotučná |
2 lyžice | olej |
2 lyžice | sójová omáčka |
Postup prípravy receptu
Pripravíme si kúsky mäsa. Vedľa si nachystáme cestíčko zo všetkých ingrediencií, ktoré dôkladne premiešame. Kuracie mäso namáčame v cestíčku a smažíme na rozpálenom oleji. Rarášky podávame so zemiakovou kašou a uhorkou.