Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kung Pao z bravčového mäsa

  • hlavné chody
  • čínská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 145976x
Kung Pao z bravčového mäsa

Veľmi rýchly, jednoduchý a naozaj chutný čínsky pokrm.

vytlačiť recept Kung Pao z bravčového mäsa
recept Kung Pao z bravčového mäsa sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

3 lyžice olivový olej
200 g búrske oriešky
5 lyžíc sójová omáčka
1/2 ks pór
500 g bravčová stehno

Postup prípravy receptu

Stehno podľa potreby očistíme a nakrájame ju na rezance. Pór očistíme a nakrájame na tenké kolieska. Na oleji opražíme arašidy, pridáme mäso, sójovú omáčku, a restujeme. Keď už je mäso skoro mäkké, pridáme pór a krátko povaríme. Nesolíme, jedlo je vďaka sójovej omáčke slané. Podávame s rezancami, ryžou alebo hranolkami.

Komentáre k receptu Kung Pao z bravčového mäsa (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2017 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt