Kung Pao z bravčového mäsa
- hlavné chody
- čínská kuchyňa
- doba prípravy: 25min.
- recept zobrazen: 150434x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
5 lyžíc | sójová omáčka |
1/2 ks | pór |
500 g | bravčová stehno |
3 lyžice | olivový olej |
200 g | búrske oriešky |
Postup prípravy receptu
Stehno podľa potreby očistíme a nakrájame ju na rezance. Pór očistíme a nakrájame na tenké kolieska. Na oleji opražíme arašidy, pridáme mäso, sójovú omáčku, a restujeme. Keď už je mäso skoro mäkké, pridáme pór a krátko povaríme. Nesolíme, jedlo je vďaka sójovej omáčke slané. Podávame s rezancami, ryžou alebo hranolkami.