Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Krkovička troch chutí

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 126328x
Krkovička troch chutí

Nad týmto receptom sa olizoval aj majster kuchár.

vytlačiť recept Krkovička troch chutí
recept Krkovička troch chutí sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1,5 lyžice plnotučná horčica
4 plátky bravčová krkovička
3 lyžice sójová omáčka
6 lyžíc olej
1 ks citrón
1 lyžica mletý kmín

podľa chuti:

mletý korenie
soľ

Postup prípravy receptu

Rúru predhrejeme na 220 ° C. bravčová krkovička umyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme a okoreníme. Z citrónov vytlačíme šťavu. Horčicu rozšľaháme s olejom, mletým kmínom, sójovou omáčkou a dvoma lyžicami citrónovej šťavy. Zmesou mäso potrieme a zakryté dáme do rúry. Asi po 15 minútach pečenia obrátime, prelejeme výpekom a dopečieme domäkka. Keď je mäso hotové, šťavu zaprášime solamylom, zalejeme troškou vody a vymiešame chutný sos, ktorým mäso na tanieri prelejeme. Ku krkovičiek troch chutí je vhodnú prílohou ryže.

Komentáre k receptu Krkovička troch chutí (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty