Križanecký obaľovaný knedlík
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 15min.
- recept zobrazen: 2975x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
olej na vyprážanie | |
cestíčko: | |
soľ | |
sekaná pažítka | |
korenie na kurča | |
4 - 5 ks | vajcia |
na obalenie: | |
strúhanka | |
podľa potreby: | |
10 plátkov | houskový knedlík |
Postup prípravy receptu
Pripravíme si cestíčko. Všetky suroviny na cestíčko premiešame. Knedlík nakrájame na kolieska, obalíme v cestíčku a strúhanke. Křižanecký obaľovaný knedlík vyprážame v rozpálenom oleji smažíme dozlatista. Křižanecký obaľovaný knedlík podávame s čerstvou zeleninou.