Krémová nátierka z Lučiny
- chuťovky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 10min.
- recept zobrazen: 28200x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 ks | jarná cibuľka s vňaťou |
2 kocky | Lučina |
1 kelímok | kyslá smotana |
podľa chuti: | |
čerstvá pažítka | |
soľ |
Postup prípravy receptu
Lučina spolu s kyslou smotanou rozmiešame v hladký krém. Osolíme, pridáme nasekanú pažítku a vňať jarnej cibuľky. Krémovú nátierku z lúkach natierame na akékoľvek pečivo. Predtým ju môžeme nechať rozležet a vychladiť. Krémová nátierka z lúkach je jednoduchá, pritom veľmi dobrá a vhodná na chlebíčky aj jednohubky.