Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Králik alá bažant

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 62928x
Králik alá bažant

Recept na pečeného králika s vypečenou šťavou a ryžou.

vytlačiť recept Králik alá bažant
recept Králik alá bažant sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

6 guličiek jalovec
korenie
soľ
1 štipka karí korenie
2 lyžice kečup
1 ks králik
6 strúčikov cesnak
2 lyžice plnotučná horčica
2 ks cibula

Postup prípravy receptu

Očistené mäso prošpikujeme, osolíme okoreníme. Mäso naukladáme do pekáča a prelejeme 1 / 2 kockou rozohriateho masla. Do pollitrovej pohára nakrájame cibuľu, cesnak, pridáme horčicu, kečup, soľ, korenie, karí, 6 guličiek borievky a dolejeme vodou, aby bola poháre plná. Touto zmesou prelejeme mäso a necháme do druhého dňa v chladničke uležať. Druhý deň králika pečieme. Králika alá bažant počas pečenia zmesí prelievame. Králika alá bažant pečieme, až je mäso mäkké. Králika alá bažant podávame s ryžou.

Komentáre k receptu Králik alá bažant (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty