Krabie palacinky s kaviárom
- chuťovky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 45min.
- recept zobrazen: 5642x
Slané palacinky s krabia mäsom a syrom podávame s ochuteným jogurtom a červeným kaviárom.
Recept na 6 porcií.
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 ks | zelená časť póru |
200 ml | grécky jogurt |
cestíčko: | |
100 g | eidam (45%) |
500 ml | mlieko |
250 g | krabie tyčinky Surimi |
2 ks | vajcia |
200 g | hladká múka |
na ozdobu: | |
1 kelímok | červený kaviár |
podľa chuti: | |
soľ | |
mleté čierne korenie | |
podľa potreby: | |
olej |
Postup prípravy receptu
Krabie tyčinky usekáme najemno. Syr jemne nastrúhame. Z múky, vajec a mlieka vymiešame palacinkové cesto, do ktorého pridáme krabie mäso a syr. Zmes ochutíme mletým čiernym korením a podľa potreby osolíme. Zelenú časť póru očistíme a veľmi jemne nakrájame na kolieska, ktoré premiešame s jogurtom. Zmes osolíme, okoreníme a necháme v chlade odležať. Z cesta na panvici zvoľna upečieme palacinky. Krabie palacinky rozdelíme na porcie a podávame s ochuteným jogurtom. Zdobíme červeným kaviárom.