Kovbojská panva
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 20min.
- recept zobrazen: 11944x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1/2 ks | cibula |
2 strúčiky | cesnak |
1 ks | vajcia |
podľa chuti: | |
mleté čierne korenie | |
soľ | |
1 ks | tenký párok |
1/2 plechovky | červené fazule v náleve |
podľa potreby: | |
olej na vyprážanie |
Postup prípravy receptu
Zeleninu očistíme. Cesnak nakrájame na drobné kocky, cibuľu nasekáme. Párok nakrájame na kolieska. Na panvici wok rozohrejeme olej. Pridáme párok a cesnak. Chvíľu orestujeme a potom pridáme nasekanú cibuľu. Počkáme, až cibuľka začne "plakať" a pridáme fazuľu zhabané prebytočného náleve. Premiešame a fazuľa prehrejeme. Pridáme vajcia a premiešame, aby sa zmes spojila. Kovbojské panva ochutíme korením, sladkou paprikou, chilli a karí, prípadne soľou. Cowboy panvicu podávame s pečivom a kávou, ako obloha dobre poslúži paradajka, paprika či jablko.