Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kovbojská panva

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 12024x
Kovbojská panva

Pikantná pokrm, ktorého základom sú fazuľa. Vhodný ako hlavný chod.

vytlačiť recept Kovbojská panva
recept Kovbojská panva sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1/2 ks cibula
2 strúčiky cesnak
1 ks vajcia

podľa chuti:

1 ks tenký párok
1/2 plechovky červené fazule v náleve
mleté čierne korenie
soľ

podľa potreby:

olej na vyprážanie

Postup prípravy receptu

Zeleninu očistíme. Cesnak nakrájame na drobné kocky, cibuľu nasekáme. Párok nakrájame na kolieska. Na panvici wok rozohrejeme olej. Pridáme párok a cesnak. Chvíľu orestujeme a potom pridáme nasekanú cibuľu. Počkáme, až cibuľka začne "plakať" a pridáme fazuľu zhabané prebytočného náleve. Premiešame a fazuľa prehrejeme. Pridáme vajcia a premiešame, aby sa zmes spojila. Kovbojské panva ochutíme korením, sladkou paprikou, chilli a karí, prípadne soľou. Cowboy panvicu podávame s pečivom a kávou, ako obloha dobre poslúži paradajka, paprika či jablko.

Komentáre k receptu Kovbojská panva (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty