Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kováčsky vyprážaný rezeň

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 10103x
Kováčsky vyprážaný rezeň

Recept na vyprážaný rezeň z bravčového mäsa plnený cibuľou.

vytlačiť recept Kováčsky vyprážaný rezeň
recept Kováčsky vyprážaný rezeň sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

soľ
mleté čierne korenie
1 dl pivo
2 ks väčšie cibule
60 dkg bravčová stehno
4 lyžičky horcica

podľa potreby:

olej na vyprážanie

trojobal:

hladká múka
strúhanka
vajcia

Postup prípravy receptu

Cibuľu olúpeme, nakrájame na půlkolečka a dáme marinovať do piva. Mäso nakrájame, naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme horčicou. Na jednu polovicu mäsa dáme cibuľu, druhú polovicu preložíme a konca poklepom tak, aby priľnuli k sebe. Kováčske rezne obalíme v múke, vajci a strúhanke. V rozpálenom oleji usmažíme z oboch strán dozlatista. Kovářská vyprážaný rezeň podávame treba s varenými zemiakmi.

Komentáre k receptu Kováčsky vyprážaný rezeň (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty