Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Korenená morčacia pečeň

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 70435x
Korenená morčacia pečeň

Pečeň voňajúce korením a obaľovaná v klasickom trojobale.

vytlačiť recept Korenená morčacia pečeň
recept Korenená morčacia pečeň
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1/2 kg morčacie pečeň

na ozdobu:

petržlen alebo pór

podľa chuti:

mleté biele korenie
cesnak
drvená rasca
vegeta
nadrobno nakrájané lístky mäty
oregano
majorana
bazalka

podľa potreby:

olej na vyprážanie

Postup prípravy receptu

Morčacie pečeň umyjeme, zbavíme žiliek a posypeme zmesou korenia, najskôr však pečeň potrieme olúpaným a prelisovaným cesnakom - množstvo korenia i cesnaku volíme podľa chuti. Necháme chvíľu stáť a nasať vôňu korenia. Pečeň potom obalíme v múke, rozkvedlaných vajciach a strúhanke. Osmažíme je v rozpálenom oleji. Vypražení pečeň podávame so zemiakovou kašou a zeleninovou prílohou. Zdobíme petržlenom alebo pórom.

Komentáre k receptu Korenená morčacia pečeň (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty