Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Koláč s kandizovaným ovocím

  • dezerty
  • česká kuchyňa
  • recept zobrazen: 60923x
Koláč s kandizovaným ovocím

Koláč s tvarohovou náplňou plný kandizovaného ovocia.

vytlačiť recept Koláč s kandizovaným ovocím
recept Koláč s kandizovaným ovocím sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

350 g polohrubá múka
1 ks vajcia
200 g cukor krupica
125 g maslo
2 ks žĺtok

na ozdobu:

šľahačka
kandizované čerešne
višňová poleva
vanilkový cukor

náplň:

2 ks vajcia
250 g cukor krupica
50 ml rum
3 ks žĺtok
100 g kandizované ovocie
2 kocky tvaroh
100 g kandizované čerešne

podľa potreby:

maslo na vymastenie

Postup prípravy receptu

Zmiešame vajcia, žĺtky a cukor do hustého krému. Potom pridáme zmäknuté maslo a nakoniec vmiešame múku. Vypracujeme vláčne cesto, ktoré zabalíme do potravinárskej fólie a dáme do chladničky na hodinu odpočinúť. Kandizované ovocie namočíme do rumu. Z cesta vyvaľkáme okrúhly plát a prenesieme ho do tortovej formy (24cm) vymastenej maslom. V predhriatej rúre predpečieme 15 minút na 200 ° C. Necháme vychladnúť. Vajcia, žĺtky a cukor vymiešame do hladkého svetlého krému. Potom pridáme kandizované ovocie is rumom a tvaroh. Premiešame a náplňou potrieme korpus. V predhriatej rúre dopečieme asi 45 - 50 minút na 180 ° C. Hotový koláč s kandizovaným ovocím posypeme cukrom, prípadne dozdobíme šľahačkou, kandizovaným ovocím a polevou.

Komentáre k receptu Koláč s kandizovaným ovocím (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty